Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Nezapomeňte na alobalobé misky :)
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakoupíme nejlépe ve specializovaných obchodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé. Pstruhy vykucháme, řádně omyjeme vodou a osušíme. Celé zevnitř i vně osolíme, poprášíme mletým kmínem a pokapeme citronovou šťávou. Do středu grilu vložíme těžkou litinovou pánev a na ní rozpustíme mášlo. Do rozpuštěného másla vložíme připravené ryby a opékáme zvolna z obou stran, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Servírujeme s bramborovou přílohou nebo s pečivem. Zdobíme kolečkem citronu a zeleninou.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...