Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Nezapomeňte na alobalobé misky :)
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakoupíme nejlépe ve specializovaných obchodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé. Pstruhy vykucháme, řádně omyjeme vodou a osušíme. Celé zevnitř i vně osolíme, poprášíme mletým kmínem a pokapeme citronovou šťávou. Do středu grilu vložíme těžkou litinovou pánev a na ní rozpustíme mášlo. Do rozpuštěného másla vložíme připravené ryby a opékáme zvolna z obou stran, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Servírujeme s bramborovou přílohou nebo s pečivem. Zdobíme kolečkem citronu a zeleninou.
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....